Muszaki Vizsga Zöldkártya Belépés
MVZ KezdooldalFriss hírekCikkekAutós FórumAutós képekRegisztrációMagunkrólMédiaajánlatKapcsolatMenü

opel astra f

A témát 2013.06.03. -án/én nyitotta meg beci19.
Felhasználónév: Jelszó: Oldal frissítése
A szöveget figyelmesen írd meg, mert módosításra egyenlore nincs lehetoség!
beci19 téma leírása. 2013.06.03. 16:37 |
Üdv megint:)Már egyszer írtam hogy mi a problémám,de nem tudtam rendesen elmagyarázni és most találtam egy videót amiben a szereplő autó pont ugyanazt csinálja mint az enyém magasabb fordulatszámon itt a videó --->http://www.youtube.com/watch?v=TZy6JN8Uanw mi lehet a baja,a segítségeteket kérném előre is Köszönöm. :)
Moni hozzászólása. 2013.12.02. 10:33 |
Szisztok!
Ismét itt. 2012.augusztusban vezérléscsere, stb megvolt. Ment is az autó rendesen . Viszont kb 2-3 hónapja külömböző hibák jönnek elő, Most ott tartok, hogy megőrülök. Ha nincs autóm sajnos elveszítem a munkám. Ha elveszítem a munkám özvegyen 4 gyerekkel, fogalmam sincs mihez kezdek.
Jelenleg, tolásra reggelente esetleg beindúlt, utánna már bikázásra, de amikor a bikakábel rákerűlt, és indítottam elkezdte leszívni a másik autó akumlátorját. Kicseréltettem a generátort is. Ez tegnap volt, most beindúl az autó de ahogy gázt adok leáll, új a tank, új a szivattyú, a benzinszűrő, a generátor, EGR- szelep, labdaszondát és gyertyákat kb havonta kell cserélni.Menetközben rángatott, egy szerelő sem ér rá, ez benne a legszebb, amikor kiejtem a számon, hogy ecotech motor, rosszúl lesznek, 1997-es évjárat 16 szelepes, XEX14 a motorkód. Sűrgős lenne a segítség, mert minden nap be van táblázva, egy segélyszervezetnél dolgozom, a december erről szól segítünk, de rajtam most senki nemtud segíteni. Tanácsot szeretnék kérni, mielőtt felgyújtom és mindenemet elveszítem. Köszönöm

 


Műszaki vizsga emlékeztető


Honlap készítés | C 2008-2012 Műszaki Vizsga Portál | Felhasználási feltételek | Médiaajánlat