Muszaki Vizsga Zöldkártya Belépés
MVZ KezdooldalFriss hírekCikkekAutós FórumAutós képekRegisztrációMagunkrólMédiaajánlatKapcsolatMenü

Astra G gázadáskor halk kopogás

A témát 2011.10.21. -án/én nyitotta meg G71.
Felhasználónév: Jelszó: Oldal frissítése
A szöveget figyelmesen írd meg, mert módosításra egyenlore nincs lehetoség!
G71 téma leírása. 2011.10.21. 09:11 |
Sziasztok!
Gondom a következő:
1.4-es 2003 as G Astra, ha gázt adok, akkor a motortér felől halk kopogást hallok. Ami külön érdekes, hogy se az autó sebességével, se a fordulatszám változásával nem változik a kopogás üteme. Mondhatom, hogy egy viszonylag állandó ütemben adja a hangot. Hidegen nincs hibajelenség, csak az indulást követő néhány perc után jön elő, és csak akkor, ha a gázon van a lábam. Ha a gázt elveszem akkor néhány másodperc múlva a hang megszűnik.
Még infó: Az autó igen lassan melegszik fel, bár lehet, hogy ez azért van, mert a belső levegő keringetést szabályozó lap el volt törve, kiszereltem és még nincs pótolva. Tehát nincs benne. Ezektől eltekintve az autónak semmi baja. Megy, szépen dolgozik.

Előre is köszönöm a segítségeteket,

Gábor
pajzs hozzászólása. 2012.02.17. 17:26 |
G71: szia olvastam a problémádat.szerintem több hiba van rajta csak egyként jelentkezik.az első hiba amit egyszerűen lehet ellenörizni.a kiegyenlitő tartályra rámegy egy vagy kettő vizcső.bekell melegiteni az autot és megkell nézni hogy mind a kettő csövön jön-e vissza viz.ha csak az egyiken jön viz akkor lesz egy vizpumpa cseréd.ill egy termosztát csere.hogy bemelegedjeen az auto rendesen.a halk kopogás lehet hidrotőke ill szivocső hosszuság szelep.ha valami van akkor kérdez.
Pogee hozzászólása. 2012.02.08. 12:17 |
Szia nekem is ez a problémám megirhatnád mi volt a gond. Köszönöm elöre is.

 


Műszaki vizsga emlékeztető


Honlap készítés | C 2008-2012 Műszaki Vizsga Portál | Felhasználási feltételek | Médiaajánlat